Jag är Heilpraktiker med speciale i kiropraktik, har 45 års erfarenhet. samt varit medlem av kiropraktiska föreningen i Sverige i 20 år, 1984 -2004 ( får efter ny lag 2006 inte mera använda titeln “kiropraktor” , reserverat för leg. kiropraktorar , det finns ingen farfarsregel i Sverige, så nu används titel:

Heilpraktiker, en tysk naturläkarutbildning som togs 1972-1975, med fortbildning i kiropraktik 1975-1978. Jag var tillsammans med Anne Pullar grundare av Skolan för Helhetsterapi med utbildningar i Alternativ medicin och Mental träning i Siljansnäs!

Kiropraktik

Genom en funktionell undersökning och anamnes, görs en analys av rörligheten i ryggens och nackens kotor, samt mjukdelarnas status Utifrån detta och evt. röntgensvar behandlas med försiktig och exakt manipulation av låsta leder. Jag har specialiserat mig på en metod med så liten rörelse i justeringen som möjligt, vilket säkerställer en trygg behandling! Jag gör inga vridningar vid nackbehandling!

Min filosofi är att vinna marginaler och avlasta överrörliga och slitna segment, för att kunna ge kroppen en ny chans till självläkning!

Min erfarenhet visar, att detta även ger hopp för kroniska ryggar, nackar och leder!

Ryggmottagning Tisdag och Torsdag eftermiddag. Behandlingen tar 30 minuter och kostar 750:-

Jag har även mottagning i Stockholm på Friskvård för Dig i Hökerängen 1-2 gånger i månaden!

Tidsbeställning 070 6503478