Dr. Yang Chen erbjuder nu videokonsultation på messenger eller Skype!

Yang, som är narkosläkare i botten, har med många års erfarenhet av TCM, traditionell kinesisk medicin en djup kunskap om örtmedicin, kostråd, övningar och självbehandling enligt kinesisk tradition och forskning! Då hon bl.a. använder ansikts- och tungdiagnos, är det möjligt att även genom video, få en bra bild av klientens hälsotillstånd som tillsammans med information från frågeförmuläret ger ett bra utgångspunkt för en hälsoplan mot ett friskare liv!

Förrutom kostråd och örtrekommendationer, kan Yang visa övningar för ökat livskraft och balans, samt akupunkturpunkter för självbehandling – akupressur! Då den kinesiska läketraditionen har en djup psykosomatisk filosofi, ingår även psykologisk couching i samtalet, där Yang hjälper att ge insikt i hur rätt mental inställning kan påverka hälsan och skapa harmoni mellan kropp och själ!

En konsultation på 60 min kostar 800:- ( Swish 1236355580, BG 5210-5475)

Du beställer tid för konsultation genom sms på tel: 0736188858 eller via mail här! Samtidigt fyller du i följande frågeförmulär och skickar in! Yang kommer sedan att ringa upp dig på videolink på messenger ( facebook) skype eller WeChat, vilken du föredrar. Du kan svara på en smartphone, surfplatta eller en dator som har kamera och mikrofon inkopplad!

Informationen från frågeformuläret sparas inte i digital form, utan skrivs ut på papper och förvaras säkert med journalen enligt vår GDPR Policy!