Corona

I dessa tider har vi öppet på Hälsostugan för Akupunktur måndag, onsdag och fredag och för kiropraktik tisdag och torsdag. Vi gör allt för att kunna jobba vidare på ett tryggt och säkert sätt, där vi jobbar med mask och med noga hygien och desinfektion av handtag och ytor på hälsostugan! Vi har stängt vår mottagning i Stockholm och håller oss under krisen i Dalarna! Välkommen att beställa tid på 0706503478 !

Vi hoppas alla tar det försiktigt och håller sig mest hemma, men skulle man drappas kan man lära sig av de kinesiska TCM läkare som tillfrisknade snabbt från smittan genom traditionell kinesisk örtmedicin. Bland de mest effektiva örterna finns Ingefära, Astragalus och Kinakvanne!

Överhuvudtaget gäller det ju att bevara en stark hälsa genom att äta sunt – mest vegankost – motionera i friska luften och bevara sin mentala balans med yoga, Qigong och avslappningsövningar med positiv visualisering för hälsan! Där kan man med fördel lyssna till Avslappningsövningar på Spotify som på vår CD Avslappning för Nybörjare

Eller CD’n Avslappning för Själ och Hjärta

Om du vill veta vad krisen betyder för dig på ett djupare plan, kan Ole genom modern astrologi, hjälpa dig att hitta mening och inspiration till att hantera situationen på bästa sätt! Se mera på Haumea Astrohealing!

Vi hoppas ni alla är vid gott mod, och att denna kris snart är över, och lämnar mänskligheten med erfarenheter och insikter som på sikt, kan hjälpa oss att skapa en bättre värld! Lev väl!

Yangs kalligrafi av tecknet ”Energi” Läs mera om Yangs konst och kalligrafi Här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *