Akupunktur för Skönhet och Föryngring

Kan man verkligen bli yngre genom Akupunktur? Ja, traditionen berättar ju att kejsarhovet i det gamla Kina, hade speciella akupunkturläkare som specialiserade sig på denna konsten, för att hålla kejsarfamiljen och hovet vackra och fräscha! Denna konst gick sedan i arv i speciella läkarfamiljer, som i vår tid nu sägs ha flyttat till Hollywood, där de har framgång med att göra våra kändisar odödliga!

Porträt av Shimo Shen, Yangs bror (www.shimo.se)

Men som tur är, behöver man inte resa till Hollywood för att få en föryngrings kur, då Dr. Yang har god erfarenhet med detta på Hälsostugan i Alvik, Siljansnäs. Yang arbetar nu med en mycket effektiv form för akupunktur enligt Dr. Tong, en legendarisk akupunktur mästare från Taiwan, som snabbt påverkar hela kroppen, även huden, som blir spänstig och fräsch, så rynker och påsar snabbt försvinner, och den naturliga färgen återkommer! Många, som sökt behandling för andra krämpor, har överraskats av att de som en positiv biverkan, även fick tillbaka sin tidigare skönhet! Det är inte att undra på att Dr. Tong’s speciella punkter, även kallas för ”magiska punkter”!

Men hur kommer detta sig egentligen? Ja, enligt den kinesiska traditionen beror sjukdom och för tidig åldrande på obalans i kroppens balans mellan Yin och Yang, vilket i modern språk kan översättas med stress! Vi lever i en hektisk tid, där det är svårt att räcka till och många lever på gränsen till utmattning – som sliter på kroppen – och det syns även på utsidan! Nervsystem och hormoner kommer i obalans, och vi tappar vår goda sömn och vår sunda livsstil, så kroppen inte hinner återhämta sig tillräckligt! För att få snabb lindring på olika symtom, tar vi sedan kemiska mediciner, som i sin tur skapar nya biverkningar och sliter mera på kroppens organ! Allt fler tappar nu förtroendet för symtombehandling och konventionell sjukvård, och längtar efter en mer naturlig väg tillbaka till hälsa och skönhet!

Dr. Yang har med sin djupa kunskap i både kinesisk och västerlandsk medicin, en säker blick för problemets ursprung i varje patient, och kan då nå in till roten med sin akupunkturbehandling, som då både återställer balansen på djupet – och skönheten på ytan, eftersom dessa är organiskt sammanlänkade! Yang ger även goda råd för en sundare livsföring, enligt kinesisk traditionell filosofi, som kan bevara den goda effekten på sikt! Många blir även glada när övervikten börjar försvinna, allt eftersom kroppen blir starkare och kan göra sig av med slagg och överskjutande vätska, och när sömnen samtidigt blir bättre, hittar både kropp och själ tillbaka till ett nytt liv med livsglädje, energi – och naturlig skönhet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *