God Jul 2021

Mei trädet målat av Yang (www.meiqi.se)

Vintern har kommit till Dalarna och julgranar och ljus lyser upp i stugorna, där glöggen står på spisen! På Hälsostugan i Alvik jobbar vi på med Akupunktur och Kiropraktik som vanligt, och gör vårt bästa för att återställa hälsan och energin! Dessa naturliga behandlingsmetoder är inte bara ägnade åt att bota krämpor, som vi redan har – men är mycket effektiva och uppskattade, för att förebygga besvär och ohälsa!

Kiropraktiken återställer normal rörlighet i rygg och leder och förebygger då förslitningar och överbelastning, samt underlättar fysisk aktivitet som motion och friluftsliv, genom att ge större marginaler även i mogen ålder! Att göra en undersökning ett par gånger om året är en bra försäkring för ett aktivt liv med hög livskvalitet!

Akupunkturen enligt Dr. Dong, är en djupgående holistisk metod som återställer balansen i kroppens meredianer, som genom hormoner och nerver ger energi till alla organers naturliga funktion, och således hjälper kroppen att läka sig själv, även från kroniska åkommor! Både vårt fysiska och psykiska välmående öker med bättre sömn och mera energi, så vi orkar mera och får överskott att njuta livet! Efter en sådan naturlig service, kan man även se på hudens färg och lyster, samt i ögonens glans, att livskraften kommer tillbaka och väcker glädje och tillit till kroppens inneboende läkande kraft!

Passa på att boka en tid för en hälsokoll!

Kiropraktik hos Ole Saxe 650:- för 30 min ( 700:- efter nyår ) 070 6503478

Akupunktur hos Yang Chen 800:- för 75 min ( 850:- efter nyår ) 073 6188858

Välkomna!

God Jul

Ole och Yang

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *